Dåliga dagar

Hej på er.

Jag har som sagt som mål att göra ett blogginlägg minst en gång per dag. Det har inte gått så bra hittills. Vissa dagar mår jag sämre än vanligt och igår var en sån dag. Jag orkade inte ta mig upp ur sängen. Jo typ. Jag gick upp och borstade tänderna och tvättade mig, då jag anser att hygien är bland det viktigaste som finns. Man mår oftast lite bättre när man känner sig fräsch också. Men inte igår. Så jag klev upp ur sängen och la mig i soffan istället, och där låg jag hela dagen. Bokstavligt talat. Jag gick på toa en gång och sen gick jag och hämtade lite glass också men annars var det “Vänner” som gällde.

Jag får väldigt dåligt samvete över att inte göra någonting, för Kristoffer är väldigt pedant och dammsuger alltid när han kommer hem från jobbet, vilket jag egentligen hade kunnat göra på dagen. Men jag orkar inte. det låter så löjligt att man inte orkar dammsuga, men det blir en sån stor grej. Att diska två tallrikar eller slänga in en maskin tvätt är inga problem, men när det kommer till lite större saker som att tex dammsuga eller renbädda sängen så tar det stopp, det går liksom inte. Tror en del av mina läsare förstår vad jag menar. Ångesten som är vägen igen.

Det blev inte bättre igår när vår minsta katt, Runar (som är dålig i magen) bajsar i lådan och sedan kliver i det och springer runt i hela badrummet så han sprätte bajs överallt. Det blev också en för stor grej att ta tag i så jag låg bara kvar i soffan tills Kristoffer kom hem så fick han ta det då. Så ska det ju inte vara, och jag vet att jag borde skärpa mig, men för tillfället är det så jäkla svårt. Jag mår inte bra.

Idag har jag iaf lite bättre med energi och har en ganska lång lista jag ska ta tag i. Allt är egentligen småsaker men det är skönt att känna att man kunnat genomfört något.

Ni får ha det så bra ni kan så hörs vi.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *