Välkomna tillbaka!

Hej igen får jag väl säga. Nu är det mer än ett år sedan jag skrev något här. Min tanke DÅ var att jag skulle skriva ett inlägg om dagen, men så blev det uppenbarligen inte, haha.

NU är dock tanken att jag bara tänkte skiva när jag känner för det, som många vet har jag börjar studera till att bli tågtekniker och det tar ganska mycket av min tid plus att man har ett hem att sköta. Men ibland är det skönt att skriva av sig och dela med sig av saker som händer. Även kan det kanske vara roligt för min min familj och mina släktingar som jag inte träffar så ofta att läsa lite om vad jag sysslar med osv.

Jag tänker absolut inte sätta någon press på mig själv med att jag MÅSTE få upp ett visst antal inlägg i veckan eller liknande. Men jag har ändå några inlägg planerade, för det senaste året eller rättare sagt halvåret har det skett en del förändringar, några bättre, några sämre, som kanske kan vara intressant att läsa om. Hoppas jag.

Jag kan ju även tillägga (för att fylla ut texten) att sen jag bloggade sist har hela domänen uppdaterats och ser helt annorlunda ut, så att skapa ett “nytt inlägg” är en utmaning i sig, förändringar är något jag inte gillar som en del vet haha.

Jag är faktiskt ledig denna veckan från skolan så imorgon kommer nästa inlägg, som sagt ett av dom som redan är planerade.

Ses då. Kram.

2 thoughts on “Välkomna tillbaka!

  1. Man skriver när man känner för det, helt rätt! Du skall ju faktiskt inte bli Influencer utan tekniker inom det finaste som finns – tåg. Ser fram emot morgondagen för jag är ju också ledig 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *